Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

Estrabisme

Ens centram en els seus ulls i la seva salut

Un pacient és estràbic –popularment anomenat ‘guenyo’- quan presenta una pèrdua en el paral·lelisme dels ulls, com a conseqüència mentre un ull fixa la vista en un punt en concret, l’altre enfoca en una altra direcció.

Existeixen diferents tipus d’estrabisme: cap endins, cap a fora (horitzontals), cap a dalt i cap a baix o (verticals). Per a cada pacient s’efectua d’un diagnòstic detallat a partir del qual se du a terme un tractament personalitzat.

La importància de la prevenció en els més petits.

Hem de prestar especial atenció a aquesta anomalia a edats primerenques, ja que no corregir-lo precoçment pot implicar que el nin corri el risc de perdre, de forma crònica, la correcta visió de l’anomenat “ull vago” (ambliopia)

Té qualque dubte o vol sol·licitar una cita?

Contacti amb nosaltres i l’atendrem sense cap compromís
Solicita tu cita online