Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

Glaucoma

Diagnòstic, estudi i tractament

Disposam d’un campímetre computeritzat, paquímetre cornial i HRT-2 per a l’estudi de les fibres del nervi òptic, que ens permet realitzar un diagnòstic previ, estudis personalitzats, així com el tractament del glaucoma.

La tecnologia juga un paper molt important en la prevenció, diagnòstic prematur i tractament d’aquesta dolència, ja que no presenta símptomes apreciables per al pacient.

L’aparició i el desenvolupament del glaucoma, una de les causes més comuna de pèrdua de visió, respon a un conjunt d’anomalies que provoquen un augment de la pressió intraocular que danya les cèl·lules de la retina i provoca una pèrdua irreversible de la visió.

L’Institut Oftàlmic de Mallorca, amb una vocació de centre innovador sempre se troba a l’avantguarda de la més avançada i segura tecnologia oftàlmica, compta amb les millors tècniques de diagnòstic i tractament per a cada un dels trastorns de la vista.

Té qualque dubte o vol sol·licitar una cita?

Contacti amb nosaltres i l’atendrem sense cap compromís
Solicita tu cita online