Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

Cataractes

Digues adéu a les cataractes i a les ulleres

El nostre objectiu és eliminar els cataractes amb seguretat i eficàcia, a l’IOM fa des de 1984 que realitzam aquesta intervenció emprant les tècniques més modernes i fiables de la mà dels millors especialistes, per això ens basam en uns estudis exhaustius preoperatoris, que ens permeten determinar quina lent –monofocal o progressiva- és la més adequada en cada cas.

Aquesta afecció, que consisteix en la pèrdua de transparència del cristal·lí, implica que les imatges es vegin tèrboles i es perd agudesa visual a mesura que augmenta l’opacitat.

Procediment

La cirurgia per facoemulsificació és una de les tècniques quirúrgiques que més ha evolucionat en les últimes dècades, fet que la converteix en la més fiable i precisa que existeix. A la vegada és poc invasiva, ja que no implica la realització de sutures.

Consisteix en extreure el cristal·lí mitjançant dita tècnica, substituint-lo per un d’artificial o una lent intraocular, que a més corregeix els defectes de visió existents com la miopia o la hipermetropia.

És una tècnica indolora tant durant la intervenció, que amb prou feines dura vint minuts, com un pic finalitzada la mateixa.

Després de la cirurgia el pacient ha de fer repòs domiciliari durant 24 hores. L’endemà la millora en la visió és tan evident que la majoria de pacients poden re emprendre les seves activitats.

Té qualque dubte o vol sol·licitar una cita?

Contacti amb nosaltres i l’atendrem sense cap compromís
Solicita tu cita online