Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

Còrnia

A l’avantguarda en equipaments i formació

En aquesta àrea tractam els problemes que afecten a la còrnia i per això comptam amb la tecnologia de darrera generació, com són el làser de femtosegons o l’HRT que permeten analitzar totes les capes de la còrnia i les seves cèl·lules.

La majoria de les afeccions cornials que requereixen tractament quirúrgic se poden englobar en qualcuna d’aquestes tres tècniques:

  • Anelles Cornials
  • Cross-Linking
  • Trasplant de Còrnia

Anelles intraestromals o intracornials

L’aparició de les anelles intracornials ha suposat una revolució. Suposa una passa prèvia al trasplantament de còrnia podent retardar-se o inclús evitar-se en pacients joves.

Què son?

El tractament amb anelles instraestromals consisteix en la implantació d’un o dos segments semicirculars a la còrnia, que posseeixen un espessor variable de material acrílic.
Se col·loquen quirúrgicament provocant l’aplanament de la còrnia central, millorant la incidència de les imatges a la retina i consegüentment millorant la visió.
Les anelles intraestromals tenen l’avantatge afegit que poden ser retirades o substituïdes si no compleixen la seva funció o si originen intoleràncies.

Cross-Linking

¿Què és el Cross-Linking?

És un procediment quirúrgic aplicat per oftalmòlegs sobre la còrnia per augmentar la resistència del teixit, combinant la radiació amb Llum Ultraviolada i la Vitamina B2. ( Riboflavina en col·liri)

Transplantament de Còrnia

L’Institut Oftàlmic de Mallorca és un dels pocs centres autoritzats per la CAIB per a realitzar transplantament de teixits, comptant per a tal propòsit amb un acord amb el Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears.

El transplantament de còrnia, també denominat queratoplàstia, consisteix en la substitució del teixit corneal del pacient per un empelt procedent d’un donant, que se fixa a l’ull del receptor suturant-lo a la vora que se manté de la còrnia, un pic retirada la seva part central.

Aquestes operacions se realitzen mitjançant instruments quirúrgics d’alta precisió, en aquest cas el làser femptosegon, que permet al cirurgià controlar en tot moment la mida i gruixa del teixit a substituir, cosa que resulta de vital importància per a que la intervenció tengui un resultat final òptim.

Té qualque dubte o vol sol·licitar una cita?

Contacti amb nosaltres i l’atendrem sense cap compromís
Solicita tu cita online