Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

Òrbita

Especialitzats en que es trobi bé

La unitat d’òrbita s’especialitza en la reparació dels conductes lacrimals i les dolències que se desenvolupen a l’interior del perímetre orbital.

Les afeccions que se desenvolupen a l’interior del perímetre orbital són molt variades: desplaçament anterior del globus ocular (“ulls trets” o proptosis) i el contrari (“ull enfonsat” o enoftàlmia), reducció de l’agudesa visual, visió doble (diplopia) o també anomalies de la pupil·la.

En moltes ocasions, el tractament ha d’afrontar-se de manera més global des del mateix moment del diagnòstic, ja que les malalties de l’òrbita solen estar relacionades amb altres de caràcter més general.

Patologies de tiroides, tumorals o neurològiques poden dur associades dolències orbitàries, pel que és precís que siguin ateses per un especialista en cirurgia orbital, una des les subespecilitats més específiques de l’oftalmologia.

Té qualque dubte o vol sol·licitar una cita?

Contacti amb nosaltres i l’atendrem sense cap compromís
Solicita tu cita online