Més informació Acceptar

Aquest lloc utilitza cookies, pròpies i de tercers per facilitar l'ús i elaborar estadístiques. Si continua la seva navegació pel lloc accepta el seu ús.

971 20 15 12

Urgències 24H

IOM / Palma
971 201 512

Clínica Rotger
971 726 913

Les urgències seran ateses de dilluns a divendres, de 8:30h a 20h, a la seu central d'IOM Palma. Fora d'aquest horari, té a la seva disposició el nostre servei de guàrdia 24h situat a la Clínica Rotger.

+ INFO

Cita online

Per a la seva comoditat, posam a la seva disposició el servei de cita online. Ja pot demanar hora per a la seva propera visita amb l’especialista de l’IOM que vostè desitgi, omplint el formulari que apareix a continuació, o bé mitjançant els nostres perfils de Twitter i Facebook.

És un servei que està disponible per als nostres centres de Ciutat, Clínica Rotger i Inca.

Certificats mèdics

Si necessita obtenir un certificat mèdic per a la tramitació del permís o llicència de conduir, armes o embarcacions, també pot reservar la seva cita omplint el següent formulari o mitjançant les xarxes socials.

Servei disponible per a la nostra seu central de Palma.  • Abans d'enviar el formulari ha de llegir la següent informació bàsica sobre protecció de dades: El responsable del tractament és INSTITUT OFTALMIC DE MALLORCA SL Les seves dades seran tractades per a la tramitació de la seva sol·licitud i compliment de les nostres obligacions legals. La legitimació del tractament és la gestió de la relació amb els nostres usuaris i obligacions legals. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica a la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades accessible en la Política de privacitat publicada en aquesta web.
Solicita tu cita online